x Zoeken

Afspraak maken

U kunt via het patiënten portaal korte vragen stellen aan uw huisarts middels een e-consult. Uiteraard kunt u ook een telefonische afspraak aanvragen met uw huisarts, via de assistente.

De SHO prikpost is aanwezig op ma, di, do en vr tussen 8.15 en 10.30 uur. U kunt een afspraak via www.sho.nl  

Bij een afspraak op de praktijk:

  • Geef anderen geen hand en houd afstand.
  • Blijf thuis als u luchtweg klachten heeft: verkouden, hoesten, keelpijn, ook zonder koorts!
    Thuisarts.nl: https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus
  • Desinfecteer u handen bij binnenkomst

Nieuws

Verbouwing praktijk

Onlangs heeft huisartsenpraktijk Danielsplein een kleine verbouwing ondergaan. Er is nieuw meubilair in de wachtkamer boven, de muren zijn in een frisse tint groen geverfd en het bruine houtwerk is wit geverfd. Voor onze medewerkers aan de telefoon zijn er ook in hoogte verstelbare bureaus aangeschaft, zodat zij regelmatig even kunnen staan tijdens het werk. Zo hopen we dat we op lange termijn een fijne werkplek zijn voor onze medewerkers en nog vele jaren huisartsenzorg kunnen bieden aan onze patiënten.

Lees verder

Hooikoorts

Het voorjaar is aan de vroege kant dit jaar. Dat betekent dat sommige bomen en planten weer stuifmeel gaan produceren en u mogelijk last van hooikoorts kunt krijgen. Het is heel vervelend wanneer u last heeft van hooikoorts, maar het goede nieuws is dat de klachten meestal vanzelf verdwijnen wanneer het stuifmeel weer uit de lucht is. U kunt op thuisarts.nl kijken welke klachten er bij hooikoorts horen en wat u er aan kunt doen om de klachten te verminderen. Zie www.thuisarts.nl/hooikoorts

Lees verder
Nieuwsoverzicht